عايشه منيرة

My photo
Rawang, Malaysia
A living flesh with a soul made of glass.

Friday, June 19, 2009

Au Revoir Azyan

Azyan ni banyak songeh, last-last makan mi sup haha

Ye aku sayang kau haha


haha lawak gila muka kau Azyan!

Hari ini ialah hari last Izyan Syahirah bt. Mohd Helmi eh silap Azyan Syahirah bt. Rozano berada di sisi kami semua. Azyan mendapat tawaran ke sek.berasrama penuh. Aku sangatla berdukacita dan teramat sedih. Azyan selalu ada dengan lawak-lawak bodo dan imaginasinya yang amat tinggi membuatkan kami selalu terhibur. Ye Azyan ko jangan terkejut dengan apa yang aku tulis ni. Sebab aku pon tak pasti apa yang aku tulis ni haha
Jadi sebagai treatnya, Azyan dengan bangganya belanja kitaorang makan, kat mana? Apalagi dekat Mom's lah. Takda tempat lain lol. Azyan sangat murah hati, dia suruh kitaorang pilih apa-apa makanan, so aku pon dapat chance orang belanja makan ni, habisla orang tu. Tapi aku takdala melampaui batas lol Terima kasih Azyan! Susah betul aku nak tengok minah ni nangis, tapi hari ni dapat jugak, setelah dia luahkan perasaannya (tapi aku tak dapat dengar), last-last aku tengok ada air mata meleleh. Haha Azyan kantoi!
Azyan tak habis-habis panggil aku Yuna junior (hahahaha) sebab aku mengenakan tudung lilitan ala ala Yuna. Lol Azyan ni macam-macam ah! Hehe
Kitaorang tengah sakit perut gelak, tiba-tiba ada this chinese lady approached aku, tanya nama dan umur aku, pastu offer aku masuk audition untuk commercial tv. Lol aku terkejut gila. Dia ni salah orang agaknya haha pastu exchange telefon no ngan email.

Haih betapa besarnya ujian Allah bagi kat aku. Dapat tawaran asrama lagi bagus.
Patut ke aku terima tawaran ni?

Time ni kitaorang dressup skeleton man kat lab bio Cikgu Yus. LAWAK GILA!



Bye Azyan, aku akan rindu gila kat kau. Habisla kelas 4sc1. Gerenti Sunyi sepiiiiii weyhh :(


6 comments:

chocolate addict said...

selamat tinggal sahabat

fhK said...

wa wa. g la mun audition tu! huu~

power range hijau said...

izyan syahirah bt muhd helmi pun syg kau. hahah!
weh seyes nama tu wujud kan. bukan ats dsr nak combine nama aku dgn dia. hahah!
take care korang!

jojie said...

woih,ko ta cita kat aku pon ngek ! t tusyen,cite ya! buat azyan,jgn nagis2 ya! i love you and tke care . :)

AsmaHamid said...

strip commercial.
JOKKEEEE!
hahahha

munirah said...

haha asma!