عايشه منيرة

My photo
Rawang, Malaysia
A living flesh with a soul made of glass.

Wednesday, April 29, 2009

Perihal?

anak-anak buah, langsung tak ada rupa aku.

Hari ini aku tak belajar sangat. Sebab ada Solar Car and Solar cooking competition. Duduk dalam kelas buat kerja masing-masing.
Tapi hari ini pelik juga. Azyan, Amir dan Hafez menyertai pertandingan tersebut, jadi Azyan tiada di dalam kelas sejak pagi lagi. Dan Azren, barangkali menyebut 'Aku rindu Azyan, Aku rindu Aliah' seorang diri dan menyebabkan kami berfikir sangatlah pelik kamu wahai Azren.

One thing aku nak cakap, Shahirah orang yang paling baik aku pernah jumpa. Syukur aku jumpa kawan macam dia. Masih ada lagi orang seperti dia pada zaman sekarang. And thanks for the gifts!

4 comments:

Anonymous said...

Azren pun cakap Shahirah baik gile. dan ayat kau cakap serupa gile macam dia cakap. Apesal weh?

Bila nak kata azyanSHAHIRAH org paling baik di dunia juga? haha

Aisyah Munirah said...

haha yeke?
serupa mcm mane?

nntila, bile ko belikan aku hadiah :p

chocolate addict said...

azysyhrh yg prasan!

AzySyh said...

eh ok ok aku dah tahu why korang kata shahirah gile baik.
di saat kesabaran korang dah mencecah gunung berapi, hanya tunggu saat meletus. si dia masih lagi mampu mengawal letusnya gunung amuknya. wow! salute siot.