عايشه منيرة

My photo
Rawang, Malaysia
A living flesh with a soul made of glass.

Monday, March 30, 2009

Girl Guides Camp

roti rock and roll versi 2 atau episod 2 lol
sedia selalu untuk makan

jurumasak kiteee

testing
ketua jurumasak, dan penolong2

semua budak2 baik. bagus.

smile sue yen!

kak ida with her peace.


3 days of guiding, and I enjoyed the camp a lot. Its the first one ever since the school was built. So clap ur hands! Haha. Preparing it was about one week, making the gadgets yang tak serba jadi dan terpaksa bukak balik! Not annoyed, sebab aku suka ikatan2 tu.
The rest nampak enjoyed, dengan aktiviti2 yang best dan menghiburkan! Its all about entertaining yourself dengan cara yang bukan gila. Ada menyanyi2, menari2 tapi all girls! So rasa lagi free nak buat apa sahaja kan.
Petrifiying experiences? Budak2 takda yang kena kacau. Yela sekolah tu kan 'keras'. Especially blok c ngn d.


more pics to come.

1 comment:

RANGER said...

Boleh lah kem tu. haha