عايشه منيرة

My photo
Rawang, Malaysia
A living flesh with a soul made of glass.

Monday, March 23, 2009

Fatique

I pondered a lot, dengan muka yang berbelang-belang, tak kurang hebatnya dengan kuda belang (kuda belang white and black stripes) while mine super-duper dark brown with light brown, a reflection of johnny depp in 21 jump street (only watched the 1st ep) i looked into the mirror and i realised that muka aku ni kalau tengok-tengok orang senang nak naik muak, meluat and menyampah. So tak heranlah kalau kat rumah aku rasa macam peeled paint from the walls that aged approximately 100 years.

And tak heranlah juga kalau kat sekolah dalam kelas aku, aku seorang saja ada otak yang berserabut macam stor barang-barang kat NSK and perlu diupdate dengan software yang membijakkan otak aku ni.

Curse you exams. Markah-markah yang membuatkan otak aku menggelegak dan tenang melihat kerenah-kerenah mereka yang berjaya mendapat 1A dalam fizik dan addmaths. Biology dan chemistry belum lagi.
bak kata Sir Jc :

" Welcome to the world of Add. Maths heheheh"

Alhamdulillah subjek-subjek teras I managed to score except Maths.

1 comment:

Anonymous said...

Assalamu'alaikum...

Syukran jazilan kerana memilih blog kami Dajjal.wordpress.com sebagai RSS Feed anda. Kini blog kami telah berpindah ke link baru iaitu http://ibnuyaacob.com
-Blog admin